299,00 NOK
299,00/each

BOK: 10 000 ekstra hver måned!

Skap din egen bi-inntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra hver måned!


Hverdagen vår påvirkes av stadig økende kostnader. Samtidig sitter mange inne med ubenyttede ressurser. Skap din egen biinntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra - hver måned!

Her får du boken tilsendt i posten for bare 299 kroner. Bruk sommeren til å lese litt om gode ideer og prosjekter som du kan gjennomføre når høsten starter opp. 

I boken 10 000 ekstra hver måned får du alle verktøyene du trenger for å skape en biinntekt basert på dine kompetanser. Boken handler også om hvordan du oppnår større økonomisk frihet ved endring av atferdsmønstre og smart sparing og investering.

Bøker om økonomi er ofte skrevet av spesialister som har full kontroll på den slags. Andre mennesker kan på den annen side ha en tendens til å ha litt for lite fokus på den slags. Hvem av oss gidder vel å sitte med nesa ned i Excel ark for å studere variasjoner i tall? Likevel har kostnadene økt så voldsomt etter pandemien at de som før klarte seg fint, nå strever med å få økonomien til å gå rundt.

Boken handler litt om smart sparing, ganske mye om bevisstgjøring av hvordan du faktisk bruker pengene dine på de ulike områdene i livet, og aller mest om hvordan du bygger en side business på et av dine talenter, kompetanser eller ideer som du kan tjene 10.000 ekstra hver måned på.

Den er ikke kun for kunstnere og kreative gründere. Den er for alle som har en hobby, en kompetanse, eller en spesiell interesse som man har fordypet seg i nok til å kunne dele med verden.

Ja, det går an å ha det gøy mens du tjener 10.000 ekstra hver måned, eller mer!

Dette kan tenkes å være de smarteste hundrelappene du bruker på deg selv denne måneden!

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, kulturprodusent og seriegründer. Hun har etablert og drevet ni landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk, og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og mindfulness.  

NB! Vi ber om adressen din for å kunne sende deg boken. Deretter sletter vi den igjen.