Ja takk, vis meg hvordan jeg gjør det

Lev av talentene dine - som kunstner og kreativ gründer! 


Hva er lidenskapen din?

Vil du lage musikk, skrive bøker, male, fotografere, designe, spille konserter eller drive med scenekunst?
Vil du tilberede fantastisk mat, undervise i yoga eller hjelpe mennesker som coach og behandler? Eller drømmer du kanskje om å gjøre noe helt annet som ingen av oss har hørt om enda? Uansett hva du brenner for, finner du gjennomprøvde verktøy til hvordan du kan leve av det her.

På dette kurset får du en helhetlig inngang til hvordan du kan bruke talentene dine til å skape deg et yrke. Du får konkrete tips til å balansere arbeidsliv og privatliv, og du får vite hvordan du finner tid til selvivaretagelse og spennende eventyr som bygger opp overskudd i en hektisk hverdag. Du får også råd som hjelper deg med å bygge din kreative kapasitet. Når du har lært deg disse verktøyene, er det ingen vei tilbake. Da kan du skape det livet du virkelig ønsker deg.

Er du klar?

Om Sonia

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, scenekunstner, forfatter, forlegger, kulturprodusent og seriegründer. Hun har etablert og drevet ni landsdekkende bedrifter og to ideelle organisasjoner. Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk, og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. I tillegg til egne soloprosjekter som vokalist driver Sonia Barnas Musikkteater, som er Norges største tilbyder av kulturopplevelser til barnehagen, og Lev av talentene dine, der hun hjelper kunstnere og kreative gründere til å leve av sine. Hun har skrevet bøkene Lev av talentene dine og 10.000 ekstra hver måned.

Ja takk, vis meg hvordan jeg omsetter ideene mine til betalt virkelighet