Bøker - Books

Lev av talentene dine (2020)

Hva er lidenskapen din?

Vil du lage musikk, skrive bøker, male, fotografere, designe, spille konserter eller drive med scenekunst? Vil du tilberede fantastisk mat, undervise i yoga eller hjelpe mennesker som coach og behandler? Eller drømmer du kanskje om å gjøre noe helt annet som ingen av oss har hørt om enda? Uansett hva du brenner for, finner du gjennomprøvde verktøy til hvordan du kan leve av det her.

 

Kjøp boken hos NORLI her

10 000 ekstra hver måned (2023)

Skap din egen bi-inntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra hver måned!
 

Hverdagen vår påvirkes av stadig økende kostnader. Samtidig sitter mange inne med ubenyttede ressurser. Skap din egen biinntekt og sitt igjen med 10 000 ekstra - hver måned!

I 10 000 ekstra hver måned får du alle verktøyene du trenger for å skape en biinntekt basert på dine kompetanser. Boken handler også om hvordan du oppnår større økonomisk frihet ved endring av atferdsmønstre og smart sparing og investering.

 

Kjøp boken direkte fra forfatteren her

Uskyldig dømt (2024)

- en sann historie om DNB, et koronalån, politiet og rettsstaten Norge som vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på deg

Alt som står i denne boken er sant.

Hvis du velger å lese den, så vil du være et litt annet menneske når du er ferdig. Du vil bo i et annet Norge enn det landet du tror du bor i. Denne historien fra virkeligheten vil kanskje skremme deg. Det er jeg lei meg for. Men det er bedre å vite hvor du faktisk bor enn å tro at du bor i Kardemommeby.

Arnt Angell ledet bedrageriteamet i Økokrim gjennom 19 år med ansvar for komplekse, internasjonale bedragerisaker. Han var forsvarer i tingretten i denne saken, og er helt klar: "Grovt bedrageri er uaktuelt her. Det er begått urett."

 

Les mer og se videoer her

ETHOS 2050 (2024)

- book

English only.
Coming soon...